Operation Flashpoint: Red River en DiRT 3 verschijnen in lente 2011 | Gamer.nl

Operation Flashpoint: Red River en DiRT 3 verschijnen in lente 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Codemasters CEO Rod Cousens stelt: "We gaan niet steeds meer van hetzelfde doen in elk nieuw deel van [DiRT]. Bekijk het zo: het komt van de beste race-ontwikkelaar in de wereld. Het zijn wij of de gasten achter Need for Speed [Criterion], en ik denk dat wij beter zijn."

Cousens meldt verder dat er in 2012 een nieuwe game in de GRID-serie verwacht kan worden en dat het jaar daarna weer een nieuwe DiRT uit moet komen. De games kunnen elkaar volgens Cousens jaarlijks afwi elen. Codemasters komt daarnaast jaarlijks met een nieuwe Formule 1-game, de Flashpoint-serie verschijnt om het jaar.

Operation Flashpoint: Red River speelt zich af in Tajikistan, waarbij spelers de rol aannemen van een soldaat uit het U.S. Marine Corps. De game speelt zich af in de nabije toekomst, waar het land het toneel is van een oorlog tu en de Verenigde Staten en China.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou