Open bèta Team Fortress 2 gelanceerd | Gamer.nl

Open bèta Team Fortress 2 gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Valve gaat in de bèta de kla en, items en wapens aanpa en. "Zoals je wellicht al hebt gezien, willen we dingen veranderen in Team Fortre 2. We willen veel veranderen. En hoewel we meestal perfect zijn, doen we ook wel eens iets verkeerd. We krijgen namelijk nooit genoeg data van interne speelse ies en we spenderen te veel tijd aan het kijken van serenades van Tom Bui op YouTube."

Iedereen die de game heeft kan de bèta spelen. Om het te installeren, moeten spelers Steam starten, de Library openen en 'Team Fortre 2 Beta' selecteren in de gameslijst. In de game strijden twee teams tegen elkaar en moeten de spelers in een team goed samenwerken en tactisch spelen om de overwinning te behalen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou