Open bèta FIFA Online vanaf vandaag voor iedereen toegankelijk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De open bèta zorgt er voor dat de servers goed getest worden. Electronic Arts meldt dat de servers 24 uur per dag en zeven dagen per week open zullen staan voor spelers die willen spelen, met uitzondering van een korte onderhoudsbeurt die geregeld plaats zal vinden. 

FIFA Online laat spelers hun eigen voetbalteam naar de overwinning helpen. Als spelers wedstrijden spelen verdienen ze individueel ervaringspunten, en als manager worden er speciale ervaringspunten voor managers verdient. Deze punten zijn dan weer te besteden voor bepaalde eigenschappen voor het team. Spelers hoeven niet tegen elkaar te spelen, maar kunnen er ook voor kiezen om het op te nemen tegen een computergestuurde tegenstander. Spelers die mee willen doen met de open bèta kunnen terecht op de EA-website.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou