Open bèta Diablo 2 Resurrected wordt dit weekend gehouden

Open bèta Diablo 2 Resurrected wordt dit weekend gehouden

De open bèta van Diablo 2: Resurrected wordt dit weekend gehouden.

De bèta loopt al bijna een week voor mensen die de game hebben gereserveerd of een code via Twitch hebben ontvangen, maar dit weekend kan de bèta door iedereen gespeeld worden. Zowel de singleplayer als multiplayermodi zijn uit te testen. Daarbij is er cross-progressie aanwezig tussen de pc- en consoleversies.

De open bèta begint op 20 augustus om 19:00 uur op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hij eindigt op 23 augustus om 19:00 uur. Vanaf vandaag kan men de bèta alvast installeren.

In de open bèta zijn vijf verschillende klassen speelbaar (Barbarian, Druid, Amazon, Sorceress en Paladin). Op release van de game worden daar ook Assassin en Necromancer aan toegevoegd. In de bèta zijn de eerste twee acts uit het spel speelbaar.

Diablo 2: Resurrected, dat op 23 september verschijnt, bevat zowel het hoofdspel als de uitbreiding Lord of Destruction. Spelers kunnen verbeterde animaties en effecten, dynamische lichtinval en een 4K-resolutie verwachten. De game wordt ontwikkeld door Blizzard in samenwerking met Vicarious Visions, en verschijnt voor pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Laatstgenoemde console is geen onderdeel van de bètaperiode.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou