Nieuws
Diablo 2

Open bèta Diablo 2 Resurrected wordt dit weekend gehouden

Op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
De open bèta van Diablo 2: Resurrected wordt dit weekend gehouden.

De bèta loopt al bijna een week voor mensen die de game hebben gereserveerd of een code via Twitch hebben ontvangen, maar dit weekend kan de bèta door iedereen gespeeld worden. Zowel de singleplayer als multiplayermodi zijn uit te testen. Daarbij is er cross-progressie aanwezig tussen de pc- en consoleversies.

De open bèta begint op 20 augustus om 19:00 uur op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hij eindigt op 23 augustus om 19:00 uur. Vanaf vandaag kan men de bèta alvast installeren.

In de open bèta zijn vijf verschillende klassen speelbaar (Barbarian, Druid, Amazon, Sorceress en Paladin). Op release van de game worden daar ook Assassin en Necromancer aan toegevoegd. In de bèta zijn de eerste twee acts uit het spel speelbaar.

Diablo 2: Resurrected, dat op 23 september verschijnt, bevat zowel het hoofdspel als de uitbreiding Lord of Destruction. Spelers kunnen verbeterde animaties en effecten, dynamische lichtinval en een 4K-resolutie verwachten. De game wordt ontwikkeld door Blizzard in samenwerking met Vicarious Visions, en verschijnt voor pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Laatstgenoemde console is geen onderdeel van de bètaperiode.

Dit artikel delen:

Lees meer

Among Us-makers uiten frustraties over nieuwe Fortnite-modus Warzone-spelers die Vanguard-onthulling bekijken ontvangen extra's
0

Reacties op: Open bèta Diablo 2 Resurrected wordt dit weekend gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.