Grand Theft Auto IV ligt pas in de winkels en we mogen alweer een nieuwsbericht rond een andere Rockstar-titel uit diezelfde reeks opbouwen. Vanaf vandaag heeft de officiële GTA 2-website namelijk een kleine update gekregen in de vorm van een aftelklok. Het vreemde aan dit klokje is echter dat enkel de seconden wegtikken, terwijl het uur en de minuten niet veranderen.

Wat Rockstar precies van plan is is op dit moment nog onduidelijk, maar wij gokken erop dat we rond eind mei te horen zullen krijgen dat Grand Theft Auto 2 naar Xbox Live Arcade en/of PlayStation Network komt. Momenteel zit er niets anders op dan regelmatig een kijkje te gaan nemen op de GTA 2-website en geduldig te wachten op meer nieuws.

UPDATE: nadat IGN een gesprek had met Rockstar, de ontwikkelaar achter GTA 2, is gebleken dat het opduiken van het vreemde klokje een fout was. De website zal met andere woorden binnenkort geen aankondiging rond het verschijnen van GTA 2 op Xbox Live Arcade of PlayStation Network bevatten. Met dank aan alibi en menig andere bezoeker voor het melden van deze update