Mensen met een Xbox 360 en niet vies van een feestje komen wel aan hun trekken bij Microsoft, want aanstaande vrijdag (26 mei) wordt er wederom een officiële Night of Xbox Live gehouden. Deze tweede Xbox Live-nacht staat volledig in het teken van het WK voetbal wat vanaf 9 juni in Duitsland plaats zal vinden. De game die gespeeld zal gaan worden kan ook niets anders dan FIFA Worldcup 2006 zijn.

Voor degenen die niet bekend is met dit concept: De Night of Xbox Live is een grootschalige actie van Microsoft om meer mensen te laten zien hoe geniaal het eigenlijk is om met Xbox Live tegen andere gamers te spelen. De bedoeling is dat deelnemers zich via deze link inschrijven voor de actie en zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen uitnodigen bij hun thuis, tijdens een gezellig avondje vol XboxLive-plezier.

Weet je de halve bevolking op de foto te krijgen tijdens dit avondje gamen, dan maak je kans op een unieke Xbox 360 bundel, waar onder andere een World Cup-faceplate en een enige echte WK-bal in zit. Je vrienden maken bovendien kans op een jaar lang gratis Xbox Live Gold! Voor mensen met minder ruimte in de speelkamer is het ook gewoon nog mogelijk om een opmerkelijke, geinige of ronduit bizarre foto op te sturen, zolang het maar met Oranje of met het WK te maken heeft. Succes ermee!