Oorspronkelijke versie Dragon Quest 11 is offline gehaald

Oorspronkelijke versie Dragon Quest 11 is offline gehaald

De oorspronkelijke versie van Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age is met de komst van de nieuwe S-editie op de meeste plekken offline gehaald.

In diverse virtuele winkels - waaronder Steam, de PlayStation Store en Microsoft Store - kan de oorspronkelijke versie van de game niet meer gekocht worden. Op de Steam-pagina is te zien dat de versie offline is gehaald "op verzoek van de uitgever".

De S-versie van de game was al verkrijgbaar voor Switch, maar is nu ook beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie bevat extra content en allerlei verbeteringen. Sommige fans zweren echter bij de oorspronkelijke versie van de game - de graphics ogen bijvoorbeeld iets anders - waardoor niet iedereen blij is met deze keuze van Square Enix.

Als men de oorspronkelijke versie van Dragon Quest 11 heeft gekocht - ongeacht of het fysiek of digitaal is - kan deze wel nog gespeeld worden. Mensen met de oorspronkelijke editie van de game hebben overigens geen manier om gratis of met korting hun editie naar de S-versie te upgraden.

dragon quest 11

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

HEEEEEY, gamer.nl erkent dat de originele versie ergens anders dan alleen ps4 is uitgekomen. Dat heeft lang geduurd.

0
test

@darkmanwls ehhh, in de oorspronkelijke review staat toch ook dat ie op pc uit komt?

0
test

@Jumpman Ja maar in zo'n beetje ieder bericht over de S editie staat dat het origineel alleen op ps4 uit kwam.

0

Ben de demo aan 't spelen. Tof spel!

0
test

@SevenEight ziet er inderdaad super uit. Alle heb ik na het uitspelen van de demo te lang gewacht tot ik het spel kocht we kom ik er nu niet mee zo in. Staat nog wel op de planning, maar niet meer voor 2020, denk ik.

0

Aanbevolen voor jou