Oorspronkelijke ontwikkelaars werken aan nieuwe Wonder Boy

Oorspronkelijke ontwikkelaars werken aan nieuwe Wonder Boy

Een aantal van de oorspronkelijke Wonder Boy-ontwikkelaars werken aan het nieuwe spel Wonder Boy - Asha in Monster World.

De game werd gisteren aangekondigd en moet begin 2021 naar PlayStation 4 en Nintendo Switch komen. De studio's ININ en StudioArtDink ontwikkelen het spel samen met oorspronkelijke leden van het ontwikkelteam. Zo regisseert Ryuichi Nishizawa, de bedenker van de franchise, het spel en keren ook mensen als Takanori Kurihara, Shinichi Sakamoto en designer Maki Ozora terug.

Er is nog weinig bekend over Asha in Monster World, behalve dat het hoofdpersonage uit Wonder Boy Monster World 4 terugkeert. Deze game verscheen nooit buiten Japan. Ook is duidelijk dat het spel ingesproken stemmen krijgt. Tijdens de Gamescom Opening Night Live-show aanstaande donderdag worden de eerste beelden getoond.

Wonder Boy is de laatste jaren weer relevant. Een paar jaar terug ontwikkelden Lizardcube en DotEmu een remake van Wonder Boy 3: The Dragon's Trap.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mijn nostalgische gevoelens zouden eerder een Lizardcube versie van Wonderboy in Monster Land willen zien, de tweede game in de serie. Dat spel blijft goud ongeacht welke versie ervan ik speel (ok, de Commodore Amiga versie heeft problemen).

0

Aanbevolen voor jou