Nieuws
Disney Dreamlight Valley

Ook Stitch komt naar Disney Dreamlight Valley

Naast Toy Story

Geschreven door Jari Klapwijk op
Bij de aankomende update voor Disney Dreamlight Valley wordt ook Stitch uit Lilo and Stitch aan de game toegevoegd.

Dat blijkt uit een afbeelding die op sociale media wordt gedeeld. De update komt op 6 december uit. In september werd het Toy Story-rijk voor de game al getoond tijdens de Disney & Marvel Games Showcase. Het betreft de tweede grote content-update voor Dreamlight Valley nadat in september Scars Kingdom werd toegevoegd.

Spelers kunnen in ieder geval de slaapkamer van Andy uit de Toy Story-films verkennen en ook met Woody en Buzz samenwerken. Daarnaast wordt er gehint naar cosmetische items gebaseerd op de franchise, maar precieze details moeten nog bekendgemaakt worden. Het is nog onduidelijk welke rol Stitch speelt. 

In het free-to-play Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen. Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Win een Samsung SSD met vijf games voor de PlayStation 5 BOE toont laptopscherm op 600 hertz
0

Reacties op: Ook Stitch komt naar Disney Dreamlight Valley

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.