Gran Turismo 4 nam de aftrap op de PS2 en inmiddels worden steeds meer games er van voorzien, een Photo Mode. Vooral op de Xbox 360 is men er dol op, met vele bewerkingsmogelijkheden en share-functies. Nintendo gaat zich nu ook op deze leuke community-feature storten met Smash Bros. Brawl.

Midden in een gevecht kun je de boel op pauze zetten om vervolgens een leuke hoek uit te zoeken en dan een plaatje te schieten. Geschoten plaatjes kun je kwijt op een SD-kaartje wat je in de Wii stopt en je kunt ze ook online versturen naar vrienden.

Naast de aankondiging van deze leuke nieuwe feature, heeft Nintendo ook minder leuk nieuws te melden. Een uitstel van de game is namelijk definitief. Althans, voor Amerika. Daar verschijnt de game nu in februari. Of de game dan ook voor Europa opgeschoven wordt, is niet duidelijk. Met een beetje geluk verandert er voor ons niets en mogen we dan ongeveer tegelijkertijd met de yanks aan de game beginnen.

 

Op korte termijn mogen we ook de eerste hands-on impressies verwachten. Op het E for All event wat 18 oktober van start gaat, zal de game namelijk hoogstwaarschijnlijk in speelbare vorm aanwezig zijn.