Niet alleen het ijskoude Cryostasis komt via 505 Games naar Europa, ook het aanzienlijk warmere NecroVision komt via de Britse uitgever op de markt. NecroVision is de debuutgame van Farm 51, een Poolse ontwikkelstudio opgericht door een aantal van de mensen die eerder aan Painkiller werkten.

NecroVision situeert zich in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog en positioneert je in de schoenen van de toepasselijk genaamde Simon Bunker. Simon komt met zijn bataljon tijdens een verhit gevecht achter de vijandige linies terecht en proberen zich daar staande te houden door een veilig onderkomen te vinden. In de loopgraven komen ze echter achter een kwaad dat veel groter is dan de vijanden waartegen ze dachten te vechten. Een soort poort naar de hel wordt geopend en het slagveld wordt overspoeld door demonen en vampiers.

Net als Painkiller is NecroVision een shooter met veel spektakel, uitdagende eindbazen en een donkere sfeer. Achttien verschillende wapens staan tot je beschikking, van kenmerkend wapentuig uit de Eerste Wereldoorlog tot bovennatuurlijke wapens die je overneemt van de wezens uit de onderwereld.