'Ook multiplayer in volgende Assassin's Creed-titels' | Gamer.nl

'Ook multiplayer in volgende Assassin's Creed-titels' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is speculatief, maar ik ben van mening dat we goed werk hebben afgeleverd met de multiplayer en er is veel ruimte om daar verder mee aan de slag te gaan. Vandaar dat ik nog een lange toekomst zie voor het multiplayercomponent [in A a in's Creed]," aldus Boivin.

Singleplayer

Boivin besprak verder de balans tu en multi- en singleplayer in het spel: "Ik denk dat er een tweedeling is in de gamegemeenschap: de mensen die helemaal gek zijn van multiplayer geven niet zoveel om singleplayer en de mensen die daar voornamelijk hun plezier uit halen geven dan weer niet noodzakelijk om multiplayer." Boivin verwacht dat liefhebbers van de singleplayer niet teleurgesteld zullen zijn, aangezien A a in's Creed: Brotherhood een volwaardige singleplayermodus bevat. 

A a ins's Creed: Brotherhood vervolgt het verhaal van A a in's Creed II. Net als in A a in’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Brotherhood kent een singleplayeravontuur van zo’n vijftien uur en bevat daarnaast een multiplayermodus. Het spel staat gepland voor 18 oktober dit jaar. Ook zal er rond die tijd een serie stripverhalen over het A a in's Creed-universum uitgebracht worden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou