"Het is speculatief, maar ik ben van mening dat we goed werk hebben afgeleverd met de multiplayer en er is veel ruimte om daar verder mee aan de slag te gaan. Vandaar dat ik nog een lange toekomst zie voor het multiplayercomponent [in Assassin's Creed]," aldus Boivin.

Singleplayer

Boivin besprak verder de balans tussen multi- en singleplayer in het spel: "Ik denk dat er een tweedeling is in de gamegemeenschap: de mensen die helemaal gek zijn van multiplayer geven niet zoveel om singleplayer en de mensen die daar voornamelijk hun plezier uit halen geven dan weer niet noodzakelijk om multiplayer." Boivin verwacht dat liefhebbers van de singleplayer niet teleurgesteld zullen zijn, aangezien Assassin's Creed: Brotherhood een volwaardige singleplayermodus bevat. 

Assassins's Creed: Brotherhood vervolgt het verhaal van Assassin's Creed II. Net als in Assassin’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Brotherhood kent een singleplayeravontuur van zo’n vijftien uur en bevat daarnaast een multiplayermodus. Het spel staat gepland voor 18 oktober dit jaar. Ook zal er rond die tijd een serie stripverhalen over het Assassin's Creed-universum uitgebracht worden.