Ook HBO wil een film maken over GameStop-aandelen

Ook HBO wil een film maken over GameStop-aandelen

Ook HBO is geïnteresseerd in het maken van een film gebaseerd op de plotselinge stijging van GameStop-aandelen.

Dat meldt Variety. HBO zou aan een eigenlijk film over de situatie werken. Onder de producenten zouden Andrew Ross Sorkin - de medebedenker van Showtime-drama Billions - voormalige HBO Films-hoofd Len Amato en Blumhouse Television-oprichter Jason Bum vallen.

Via Reddit-kanaal WallstreetBets verenigden diverse mensen zich om op grote schaal aandelen van de gamewinkel GameStop te kopen. De winkel deed de afgelopen jaren relatief slechte zaken en zag zijn koers in waarde dalen. Door de massale inkoop van aandelen steeg de waarde van de winkelketen opvallend snel. De waarde van de aandelen zakte een week geleden rap in, maar is inmiddels weer iets omhoog geklommen.

De afgelopen week werd al bekend dat de filmstudio MGM de rechten op een boekvoorstel heeft gekocht over de GameStop-situatie. Volgens eerdere geruchten wil ook Netflix aan een film gebaseerd op dit onderwerp werken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Iemand een idee waarom er eigenlijk geen GameStop in NL is ? Komt zeker door Gamemania of is dat gewoon de NL versie daarvan

0
test

@inkmasteryPS4 gamemania heeft daar niets mee te maken, nederland is gewoon niet interessant genoeg voor gamestop, zitten ze niet ook alleen in de VS?

0
test

@SuperDre "GameStop and EB Games locations within the European Union include stores in Austria, Denmark, Finland, Germany, Great Britain, Ireland, Italy, Norway, Portugal, Spain, Sweden and Switzerland." Dus ze zitten redelijk veel in de EU.

0
test

Wat een onzin zeg, begrijp niet dat men daar denkt dat er echt grote griepen mensen interesse hebben in ern film te kijken die over dat saaie onderwerp. Geeft alleen maar weer aan hoe braindead studio's zijn.

0
test

@SuperDre Kan je denk ik ook zeggen over films als Spotlight, The Social Network en dergelijke. Een saai onderwerp kan best een prima basis zijn voor een goede film.

0

@DevTrunks zeker. En dat zijn zeer gewaardeerde films.

0

Aanbevolen voor jou