Ook Front Mission Evolved in Metal Gear Solid: Peace Walker | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd al bekendgemaakt dat er verschillende personages en dieren uit de Monster Hunter reeks hun opwachting maken in Metal Gear Solid: Peace Walker. Vandaag is aangekondigd dat er ook interactiviteit met Front Mi ion Evolved, een nieuwe game van Square-Enix, wordt toegevoegd aan Peace Walker. Spelers krijgen in Front Mi ion Evolved de mogelijkheid om onderdelen die gevonden zijn in MGS: Peace Walker aan hun robots te koppelen. Hoe deze connectiviteit tot stand komt is vooralsnog onduidelijk, vooral omdat er ook een Xbox 360-versie van Front Mi ion Evolved op de markt komt en MGS: Peace Walker op wordt uitgebracht op de PlayStation Portable.

Front Mi ion Evolved

Front Mi ion Evolved speelt zich af in het jaar 2171, vijftig jaar na de evenementen die plaatsvonden in Front Mi ion 5: Scars of the War. Het is een derdepersoons actiegame ontwikkeld door Double Helix Games en wordt uitgegeven door Square Enix. Zoals ook in de voorgaande delen het geval was, is het ook ditmaal weer mogelijk om onderdelen van robots aan te pa en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou