Nieuws

Ook ESRB geeft leeftijdsclassificering aan Skull and Bones

Game lijkt binnenkort opnieuw te worden onthuld

Geschreven door Michel Musters op
In navolging van andere landen is er ook in de Verenigde Staten een leeftijdsclassificering aan Skull and Bones gegeven.

ESRB heeft een leeftijdsclassificering aan de Ubisoft-game gegeven. Eerder gebeurde dit ook al in Brazilië en Zuid-Korea. Het lijkt daarmee waarschijnlijk dat het spel binnenkort volledig uit de doeken wordt gedaan en dat een releasedatum ook volgt. Mogelijk gebeurt dat ergens in juli, zo claimde journalist Tom Henderson onlangs.

Afgelopen april lekte er al een video uit waarin getoond werd wat spelers van Skull and Bones kunnen verwachten. In de video, met beelden afkomstig van een gesloten bèta, was te zien hoe spelers met een piratencrew verschillende missies kunnen aannemen in een open spelwereld en vervolgens op zee grootschalige scheepgevechten voeren. Online multiplayer is daarbij een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Spelers zijn ook verantwoordelijk voor de lading van hun schip en kunnen het uiterlijk van hun personage naar gelieve aanpassen. Er moet worden gelet op de motivatie van de bemanning, er kan gejaagd worden op dieren en het schip kan geüpgraded worden.

Eerder dit jaar liet Ubisoft tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers weten dat Skull and Bones voor april 2023 moet uitkomen. Het spel is al jaren in ontwikkeling en is buiten de gelekte video al enkele jaren niet aan de buitenwereld is getoond. 

Dit artikel delen:

Lees meer

QA-bedrijf Quantic Lab zou mede schuldig zijn aan bugs in Cyberpunk 2077 Summer Games Done Quick 2022 van start gegaan
2

Reacties op: Ook ESRB geeft leeftijdsclassificering aan Skull and Bones

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 27 juni 2022 10:57
  Nog steeds redelijk vertrouwen in deze game. Grafische zal het er prachtig uit zien ( want daar is ubisoft goed in ) en de gameplay zal ook wel goed zijn, maar als het enkel multiplayer is dan pas ik.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  water

  • 27 juni 2022 12:40
  Vond de naval battles in asassins creed altijd wel vet, benieuwd of dit dat kan overtreffen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.