Nieuws
The Callisto Protocol

Ook consoleversies The Callisto Protocol voorzien van patch

Ontwikkelaar reageert snel op gegeven kritiek

Geschreven door Michel Musters op
Op consoles is The Callisto Protocol inmiddels ook voorzien van een nieuwe patch.

Dat heeft ontwikkelaar Striking Distance Studios laten weten. Afgelopen weekend bracht het bedrijf al een patch voor de pc-versie van de game uit, waarmee de prestaties verbeterd werden en haperingen in de game weggewerkt werden.

Op consoles is er nu ook een patch voor de game uitgebracht. Hiermee zouden onder andere minder crashes voor moeten komen en zou de framerate verbeter zijn. "We luisteren naar jullie en werken hard aan updates, en zullen begin deze week meer details delen. Bedankt voor jullie geduld."

The Callisto Protocol is afgelopen week uitgekomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game werd gemend ontvangen door critici. Daarbij klagen veel journalisten en spelers over slechte prestaties, vooral op pc en Xbox. De patch van afgelopen weekend en begin deze week moet de ervaring verbeteren en aan de reactie van de studio te zien volgen er nog meer verbeteringen.

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game is ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games.

Dit artikel delen:

Lees meer

Orkest en koor vertolken nummer uit Hogwarts Legacy Blizzard Albany-testgroep mag een vakbond oprichten
2

Reacties op: Ook consoleversies The Callisto Protocol voorzien van patch

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 5 december 2022 21:24
  Vette game en van genoten (PS5). Valt een beetje in de herhaling en er zijn lange momenten van "niets" maar alsnog een toffe game!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  DarkraverX

  • 6 december 2022 00:34
  Ik hield niet van dit soort games, maar vanwege de aanpassing van moeilijkheidsgraad heb ik hem in huis gehaald en wat een geweldige mooie game is dit.

  Heb erna gelijk Dead Space remake (die ik nooit gespeeld hebt) in pre order gezet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.