Ook Call of Duty: Vanguard en Far Cry 6 worden morgenavond getoond

Ook Call of Duty: Vanguard en Far Cry 6 worden morgenavond getoond

Geoff Keighley heeft acht games opgesomd die morgenavond in ieder geval tijdens Gamescom Opening Night Live worden getoond.

Onder andere Call of Duty: Vanguard, Far Cry 6, Sifu en Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge worden getoond. Ook zijn er spellen waarvan eerder al werd bevestigd dat ze tijdens de livestream getoond worden, zoals Lego Star Wars: The Skywalker Saga en Death Stranding: Director's Cut. Ook een nieuwe Saints Row is nu bevestigd, nadat er eerder al geruchten over de ronde deden. In totaal moeten er meer dan dertig games de revue passeren.

Opening Night Live geeft het officiële startschot aan de de geheel digitale gamebeurs. De livestream begint aanstaande woensdag om 19:30 uur Nederlandse tijd met een pre-show van een halfuur, gevolgd door een twee uur durende show. De afgelopen twee jaar werd de openingsshow ook gehouden - in 2020 waren er meer dan twee miljoen gelijktijdige kijkers.

Deze week staan er meer livestreams in verband met Gamescom op de planning. Vanavond zendt Microsoft om 19:00 uur Nederlandse tijd een Xbox-stream uit. Daarin geeft het "diepgaande updates" over aangekondigde games van het bedrijf zelf en andere partijen. Op donderdag zendt IGN om 20:30 uur een Awesome Indies-livestream uit van negentig minuten met zo'n veertig games. Dat wordt gevolgd door de Gamescom-editie van Future Games Show om 22:00 uur, waarin games van onder andere Koch Media, Frontier, Team 17 en Tripwire Interactive worden getoond. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou