Ook Bloomberg verwacht volgend jaar een nieuw Switch-model

Ook Bloomberg verwacht volgend jaar een nieuw Switch-model

Nadat gisteren al werd gespeculeerd over een nieuw model van de Nintendo Switch, claimt nu ook Bloomberg dat er volgend jaar een nieuw model op stapel staat.

De Economic Daily meldde gisteren al dat het van mensen die verantwoordelijk zijn voor de distributie van de console had vernomen dat er begin 2021 een nieuw model van de Switch uitkomt. Bloombergs Takashi Mochizuki, die vaker dergelijke scoops heeft, bevestigt dit vandaag.

Volgens Mochizuki moet het nieuwe Switch-model volgend jaar met een line-up aan nieuwe games lanceren. De specificaties van het model zouden nog niet vastliggen, maar Nintendo zou krachtigere hardware en 4K-ondersteuning overwegen.

De games die op en na de lancering van het nieuwe model volgen, zouden ontwikkeld worden door Nintendo zelf en andere studio's en zowel hardcore als casual gamers aanspreken. De focus op titels voor het nieuwe model zou daarnaast het gebrek aan een constante stroom aan nieuwe Switch-spellen dit jaar verklaren.

Nintendo zelf heeft nog niet bevestigd dat het aan een nieuw Switch-model werkt. Ook is niet bekend in hoeverre games voor het mogelijke nieuwe model exclusief op de nieuwe Switch draaien. Mogelijk gaat het om een combinatie van spellen die op alle Switch-modellen en alleen de nieuwe Switch afgespeeld kunnen worden.

Switch Lite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Instant buy

0
test

Ik ben benieuwd van mij mag het zolang ik alle games maar op me oude switch kan spelen dan kan ik altijd overwegen er later een te kopen. 4k res zie ik niet zo snel gebeuren echter de meeste switch games halen amper 1080p. De huidige switch kan ook een stuk sneller de tegra chip en dan vooral cpu draait langzamer dan ie kan dat zal vooral te maken hebben met batterij warmte afvoer e.d. benieuwd waar ze mee gaan komen met een nieuw model alles 1080p lijkt me al een vooruitgang en een oled scherm zou ook wel heel chill zijn natuurlijk

0

Aanbevolen voor jou