Nieuws
Eve Online

Ook Alpha-spelers Eve Online kunnen nu in browser spelen

Kosten bedragen 1,42 euro per 24 uur

Geschreven door Marvin Toepoel op
Eve Anywhere, de technologie die Eve Online-spelers in webbrowsers laat spelen, is nu door iedereen te gebruiken - tegen een betaling.

Met Eve Anywhere kunnen gebruikers Eve Online opstarten in hun webbrowser (Chrome, Edge, Firefox of Safari), maar voorheen was de dienst alleen beschikbaar voor Omega-spelers, oftewel spelers die een abonnement op Eve Online hebben. Nu is Eve Anywhere ook beschikbaar voor Alpha-spelers.

Alpha is de 'gratis' versie van Eve Online, waarbij spelers restricties krijgen opgelegd op het gebied van onder andere de skills die hun personages kunnen leren. Eve Anywhere wordt voor hen echter niet gratis: zij moeten 30 Plex betalen voor 24 uur toegang tot de dienst. Dat is omgerekend 1,42 euro.

Eind april deed ontwikkelaar CCP Games voor het eerst sinds 2004 de prijzen voor een Eve Online-abonnement en de in-game monetaire eenheid Plex omhoog. Dat zou gedaan zijn om "wereldwijde trends die productiekosten beïnvloeden" bij te houden en rekening te houden met jaren aan inflatie.

Bron: Eve Online (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco toont One Piece Odyssey-screenshots 'Fusie tussen EA en NBC Universal ketste op laatste moment af'
0

Reacties op: Ook Alpha-spelers Eve Online kunnen nu in browser spelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.