Onzichtbaarheidsbug Red Dead Redemption opgelost | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rockstar heeft een patch uitgebracht voor PlayStation 3 en Xbox 360 die automatisch wordt gedownload zodra het spel wordt opgestart en er een internetverbinding is. "Als iemand ondersteuning vereist, dan kunnen spelers contact opnemen via RDRsupport@rockstargames.com, vergeet niet je platform en online ID te vermelden", zegt een woordvoerder van Rockstar.

Wilde westen

Red Dead Redemption is een actiegame die zich afspeelt in het Wilde Westen. De speler verplaatst zich in de rol van John Marston, een voormalig bendelid van wie vrouw en kind worden ontvoerd. Marston reist het Wilde Westen door, op zoek naar de sleutelfiguren van zijn oude bende. Alleen als hij die uitschakelt, krijgt hij zijn vrouw en kind weer terug. Marston komt hierbij in aanraking met sheriffs, postkoetsovervallers en Mexicaanse opstandelingen. Red Dead Redemption ligt vanaf vandaag in de schappen voor Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou