Ontwikkelkosten Kena: Bridge of Spirits zijn terugverdiend

Ontwikkelkosten Kena: Bridge of Spirits zijn terugverdiend

Ontwikkelaar Embar Lab heeft de ontwikkelkosten van Kena: Bridge of Spirits al terugverdiend.

Dat laat Josh Grier, mede-oprichter van de studio, weten aan Bloomberg. Hij laat daarbij weten dat Sony tevreden is over de prestaties van het spel. Ook betekent het dat Ember Lab games kan blijven maken. De studio maakte voorheen vooral reclames, maar kan zich nu volledig op de ontwikkeling van games blijven richten.

Aan wat voor game Ember Lab nu gaat werken, is echter nog niet bekend. Het enige dat men weet is dat het wederom een game gericht op het verhaal wordt.

Kena: Bridge of Spirits verscheen in september op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. De game is vooralsnog alleen digitaal verkrijgbaar, maar komt komende maand ook fysiek naar PlayStation-consoles.

Kena scoorde een 8 op Gamer.nl: "Kena: Bridge of Spirits doet weinig wat we al niet eerder hebben gezien. Desondanks bevat het spel kleine uitdagingen in goed verteerbare omgevingspuzzels die even verwonderend als frustrerend zijn. De game heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas ook de mindere dingen over. Toch levert het een zeer vermakelijke titel op met een aangename flow en oogstrelende vormgeving."

Kena: Bridge of Spirits

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verdient. Spel is echt prachtig en zeer vermakelijk. Zelfs in mijn 2de playtrough ontdek ik nog nieuwe dingen. Ben erg benieuwd wat deze studio in de toekomst allemaal gaat doen.

0
test

Geweldig mooi spel. Zeker verdient.

0

Aanbevolen voor jou