Ontwikkeling TES6 en Starfield niet gehinderd door Indiana Jones-game

Ontwikkeling TES6 en Starfield niet gehinderd door Indiana Jones-game

De ontwikkeling van Bethesda-games The Elder Scrolls 6 en Starfield wordt niet gehinderd door de eerder deze week aangekondigde Indiana Jones-game.

Hoewel de nog naamloze Indiana Jones-game door Machine Games wordt ontwikkeld en TES6 en Starfield door Bethesda Game Studios, werkt Todd Howard in meer of mindere mate aan al deze games.

Bethesda's vicepresident Pete Hines meldt echter dat Indiana Jones geen invloed gaat hebben op de andere, eerder aangekondigde titels. "Todd is op dit moment executive producer van vele projecten, waaronder de Fallout-televisieserie. Zijn hoofdfocus blijft liggen op het regisseren van Starfield en The Elder Scrolls 6. (De ontwikkeling van deze games) wordt niet beïnvloed door het nieuws (van de Indiana Jones-game)."

Eerder gaf men bij Bethesda al aan dat zowel Starfield als The Elder Scrolls 6 nog wel even op zich laten wachten. Ook de Indiana Jones-game lijkt voorlopig nog niet uit te komen, aangezien er alleen een korte teaser werd getoond tijdens de aankondiging eerder deze week.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik smacht naar gameplay van starfield en tes6

0
test

@Frezzle yep die 2 en God of war voor mij.

0

@Frezzle Als ze in TES6 nog meer RPG uit de game hebben weten te schrapen dan geef ik de ~20 jarige reis (tegen die tijd) helaas op. Ik hoop dat ze wat inspiratie hebben weten op te doen van onverwachte hits zoals Kingdom Come Deliverance.

0

🍓 Tienеrmеisjes houdеn van harde sеks - [url]http://photo99673.e17.club[/url]

0

Aanbevolen voor jou