'Ontwikkeling Star Wars: Kotor-remake op dit moment gepauzeerd'

'Ontwikkeling Star Wars: Kotor-remake op dit moment gepauzeerd'

De ontwikkeling van de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake zou gepauzeerd zijn. De game zou daardoor voor onbepaalde tijd zijn uitgesteld.

Dat claimt journalist Jason Schreier in een artikel op Bloomberg. Hij meldt dat ontwikkelaar Aspyr Media eerder deze maand design director Brad Prince en art director Jason Minor heeft ontslagen, kort nadat de studio een demo van de game die aan partners Sony en Lucasfilm moest worden getoond af had gemaakt.

Volgens Bloomberg heeft Aspyr aan werknemers gemeld dat de demo niet voldeed aan interne verwachtingen. Het werk aan de game zou inmiddels op pauze zijn gezet en het zou niet bekend zijn wanneer die weer wordt hervat. Aspyr heeft publiekelijk niets van dit bevestigd.

De remake van Knights of the Old Republic werd vorig jaar officieel onthuld. Toen was al bekend dat Aspyr Media de game maakte, al bleek eerder dit jaar dat ook Saber Interactive een handje helpt. 

Star Wars: Knights of the Old Republic wordt gezien als een van de, zo niet de beste Star Wars-games ooit gemaakt - het oorspronkelijke spel is van Bioware. De game is console-exclusief voor PlayStation 5. Een releasedatum is niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

noo! ik zit hier met smart op te wachten, hopelijk blazen ze het niet af...

0

Aanbevolen voor jou