'Ontwikkeling Skull and Bones wederom opnieuw begonnen'

'Ontwikkeling Skull and Bones wederom opnieuw begonnen'

De ontwikkeling van Ubisofts piratengame Skull and Bones zou voor de tweede keer zijn geschrapt, om vervolgens opnieuw te beginnen.

Dat claimt een anonieme bron aan Gameluster. De ontwikkeling van het spel zou enkele maanden geleden opnieuw zijn begonnen, nadat managing director Hugues Ricour van Ubisoft Singapore vorig jaar ontslagen werd.

De game, die in 2017 werd aangekondigd en in eerste instantie veel weghad van de zeegevechten in Assassin's Creed 4: Black Flag, moet nu meer op Sea of Thieves gaan lijken, maar veel meer details zijn er niet. Als ontwikkeling van het spel echt is geschrapt en opnieuw is begonnen, lijkt het waarschijnlijk dat het nog jaren duurt voordat de game verschijnt.

 
Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heeft dat uberhaupt nog wel zin. Duke Nukem Forever draait zich om in zijn graf, dat zijn record verbroken gaat worden.

0
test

Beter cancelen ze gewoon deze game, hoor weinig tot niets dat men op deze game zitten te wachten. Wat ik tot nu toe gezien heb leek het wel assasins creed met alleen varen en dat vond ik het mins leuk in black flag hoorde het natuurlijk caribean, maar vond het minste aan de game. Vraag me af hoe het met beyond good and evil 2 zit want daar hoor je ook weinig van.

0

@hulstpower oh ik vond dat varen een welkome toevoeging juist. Even wat anders en best leuk gedaan, met die stormen tussendoor enzo. Ik hoop dat ze met skull & Bones wel wat meer doen dan enkel varen. Laat het maar een volwaardig piraten game worden, aaaargh 🤪

0
test

@Senchi87 ja ik ken mensen die vonden het ook leuk bij black flag kon ik het nog wel maar de latere games was ik er echt klaar mee. Maar dit is puur persoonlijk natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou