Nieuws
The Witcher 3: Wild Hunt

Ontwikkeling nieuwe The Witcher-game begint na release Cyberpunk 2077

Bevestigd door CD Projekt Red zelf

Geschreven door Michel Musters op
CD Projekt Red start met de ontwikkeling van een nieuwe The Witcher-game nadat Cyberpunk 2077 uit is gekomen.

Dat laat directeur Adam Kiciński weten in een recent gesprek met journalisten. De Poolse editie van Eurogamer maakte er vervolgens melding van.

Meer details over de nieuwe The Witcher-game zijn er nog niet. Wel is duidelijk dat het spel niet 'The Witcher 4' gaat heten. "Het speelt zich af in het The Witcher-universum. Twee kleinere teams binnen de ontwikkelaar gaan er mee aan de slag, terwijl de rest van de studio aan een online modus en extra's voor Cyberpunk 2077 werkt." Daarmee lijkt Kiciński te suggereren dat spelers niet langer Geralt of Rivia besturen, maar een ander personage - hoewel dit niet zeker is.

Cyberpunk 2077 komt op 17 september uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De ontwikkeling van de nieuwe The Witcher-titel kan daarna dus beginnen. Na The Witcher 3: Wild Hunt gaf CD Projekt Red al aan dat het verhaal van hoofdpersonage Geralt verteld was.

The Witcher 3

Dit artikel delen:

Lees meer

Zowel Ubisoft als Devolver Digital houden digitale E3-presentaties E3 officieel afgelast door organisatie vanwege coronavirus
0

Reacties op: Ontwikkeling nieuwe The Witcher-game begint na release Cyberpunk 2077

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.