Reggie over N64 Classic Mini: 'We houden jullie op de hoogte' | Gamer.nl

Reggie over N64 Classic Mini: 'We houden jullie op de hoogte' | Gamer.nl

href="https://www.gameinformer.com/interview/2018/07/01/reggie-fils-aime-sheds-light-on-the-future-of-switch-and-his-progress-in">GameInformer</a> heeft een interview gehouden met Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo of America. Hierin laat hij meer weten over de ontwikkeling van Metroid Prime 4 en of fans een Nintendo 64 Classic kunnen verwachten.

Het interview wordt ingeluid met de vragen over de E3-presentatie. Zo wordt de structuur van de presentatie volgens Fils-Aime bepaald op basis van "een handje vol factoren".

"Ten eerste willen we games laten zien die binnenkort uitkomen en onze fans snel kunnen kopen," aldus de president van Nintendo of America. "Ten tweede kijken we altijd naar alle games die wij in ontwikkeling hebben en besli en we wat het beste is om te doen - hetzij het een competitie is zoals dit jaar, of een andere tactiek. Elk jaar is anders, en elk jaar is gebaseerd op de content die wij beschikbaar hebben."

Zo werd Metroid Prime 4 vorig jaar op de E3 getoond, omdat er ook een Metroid-game werd onthuld voor de 3DS en Nintendo fans ervan wilde verzekeren dat er aan een game wordt gewerkt voor de Switch. Dit jaar was dit niet nodig. Wel benoemt Fils-Aime het nog eens dat ontwikkelaars zich nog steeds ontfermen over Metroid Prime 4, maar ook de eerder aangekondigde Yoshi-game.

Fils-Aime deelt daarnaast mee dat Nintendo van plan is de NES en SNES Cla ic dit jaar weer op de markt te brengen. Bij de vraag of er wordt gewerkt aan een Nintendo 64 Cla ic antwoordt hij dat ze voor een gesprek over kla ieke consoles in de toekomst nog een interview op moeten zetten.

"We weten dat er een boel content is waar onze fans mee verrast kunnen worden," zegt hij. "We houden jullie op de hoogte. Voor nu is de focus echter om consumenten weer de NES Cla ics aan te bieden."

Metroid Prime 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou