'Ontwikkeling heruitgave Metroid Prime voor Switch is afgerond'

'Ontwikkeling heruitgave Metroid Prime voor Switch is afgerond'

De ontwikkeling van een Nintendo Switch-versie van de oorspronkelijke Metroid Prime zou zijn afgerond.

Dat claimt insider Emily Rogers. Zij meldde eerder dit najaar al dat Nintendo werkte aan een losstaande heruitgave van de GameCube-game voor de Switch. Ze maakte daarbij niet duidelijk in hoeverre de game aangepast wordt naar moderne maatstaven. Journalist Jeff Grubb beaamde deze geruchten toen.

Hoe dan ook claimt Rogers nu dat de ontwikkeling van het spel deze zomer afgerond zou zijn. "Hopelijk zien we de complete trilogie op de Switch. Maar Prime 1 is in ieder geval duidelijk af."

Nintendo heeft nooit een heruitgave van Metroid Prime of de complete Metroid Prime-trilogie op Switch bevestigd. Wel heeft het bedrijf eerder dit jaar de 2D-game Metroid Dread uitgebracht en is Metroid Prime 4 in ontwikkeling bij Retro Studios, de ontwikkelaar van de Prime-trilogie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En daar gaan we weer.. Heb het idee dat er elke maand weer nieuws naarbuiten komt over deze spook van een game.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Sommige eindbazen zijn zeker niet vies makkelijk. Sterker nog, ik heb meer moeite met sommige eindbazen gehad dan in heel Demon's Souls. En vooral die laatste is sick. En 100% gaat je aardig wat hersenkrakers opleveren. Daarna kan je nog een moeilijkere run.

0

Aanbevolen voor jou