Ontwikkeling God of War Ragnarök is afgerond

Ontwikkeling God of War Ragnarök is afgerond

God of War Ragnarök is 'goud gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling is afgerond en de game op disk gedrukt gaat worden.

Dat heeft ontwikkelaar Santa Monica Studio op social media aangekondigd. Het feit dat een game 'goud is gegaan' betekent overigens niet dat het werk voor de studio nu klaar is; tegenwoordig wordt er hard doorgewerkt aan een game, bijvoorbeeld aan patches die op of rond release uitkomen.

"Namens heel Santa Monica Studio en al onze partners, bedankt voor de steun tijdens de ontwikkeling. De release is bijna zover en we kunnen niet wachten tot jullie kunnen spelen op 9 november."

In de mededeling is een illustratie te zien waarop diverse studio's die mee hebben gewerkt aan de ontwikkeling worden afgebeeld. Naast Santa Monica Studio zijn dat PlayStation Studios Creative Arts, Valkyrie Entertainment, Bluepoint Games, Red Hot, Super Alloy, Jetpack Interactive, Super Genius en Original Force.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nu hopen op vrachtcontainers ps5 Raganrok editions voor 600!

0

Lekker kan niet wachten !!!

0

Aanbevolen voor jou