Fable Legends geannuleerd, Lionhead sluit mogelijk | Gamer.nl

Fable Legends geannuleerd, Lionhead sluit mogelijk | Gamer.nl

De ontwikkeling van Fable Legends is stopgezet en Microsoft praat met ontwikkelaar Lionhead Studios over een mogelijke sluiting van de studio.

Microsoft meldt dit nieuws op de officiële Xbox-website. Daarnaast meldt het bedrijf dat de Deense studio Pre Play Studios gesloten wordt en hun survivalgame Project Knoxville geannuleerd wordt.


"Dit zijn moeilijke besli ingen en we maken ze niet luchtig", zo meldt Microsoft. "Ze reflecteren ook niet hoe we over deze studio's denken - we zijn enorm gelukkig met het talent, de creativiteit en de inzet van deze mensen. Lionhead heeft miljoenen fans blij gemaakt met de Fable-reeks het afgelopen decennium. Pre Play injecteerde de industrie met een unieke creatieve gedachtegang achter games als Max: The Curse of Brotherhood en Kalimba." 

Fable Legends was enkele jaren in ontwikkeling bij Lionhead Studios en moest een free-to-play ervaring worden waarin spelers samen op avontuur gingen. De game was in ontwikkeling op pc en Xbox One en zou eind vorig jaar uitkomen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou