Met een foto waarop de ze de uiteindelijke DVD'tjes vasthouden als bewijsmateriaal, kondigt Double Fine Productions vandaag aan dat de Europese versie van Psychonauts voltooid is. Voor een aantal Europese landen is het spel namelijk gelokaliseerd, wat gezien de vele spraak, specifieke humor en aparte karakters, een flinke klus was.

Psychonauts verscheen in maart van dit jaar in de Verenigde Staten en werd daar door de critici goed beoordeeld. Het spel laat je binnen treden in de geest van verschillende personages, met elk hun eigen obsessies en gebreken die je zult moeten trotseren. Het idee van het spel is afkomstig van Tim Schafer, de man achter Day of the Tentacle en Full Throttle.

De Europese release van Psychonauts was even onzeker omdat het spel nog geen uitgever had en in de VS onder verwachting verkocht. Gelukkig kondigde THQ vorige week aan dat het een groot aantal titels van Majesco, waaronder Psychonauts, in Europa op de markt zal brengen. Helaas heeft men nog geen uiteindelijke releasedatum genoemd. Maar het spel is klaar, dus waar wachten we nog op?