Ontwikkeling Elden Ring zit in het laatste stadium

Ontwikkeling Elden Ring zit in het laatste stadium

De ontwikkeling van Elden Ring zit in het laatste stadium, zo heeft producent Yasuhiro Kitao bevestigd.

Dat meldde hij tegen de Japanse publicatie Famitsu tijdens de Tokyo Game Show. De game staat gepland voor een release op 21 januari 2022, maar veel gamers waren bang dat het spel zou worden uitgesteld. Daar lijkt dus geen sprake van te zijn.

Uit een vertaling van de publicatie op Reddit blijkt daarnaast dat de spelwereld van de game "erg ongebruikelijk" is qua structuur. Spelers kunnen wanneer ze maar willen gebieden verkennen, maar ze worden wel verwittigd "wanneer ze in de problemen zitten". Ook kan men fysieke fragmenten van de landkaart vinden in de spelwereld, waardoor men lichtpilaren op de kaart kan plaatsen om zo makkelijker de weg te vinden.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met het schrijven van het verhaal. De game komt op 21 januari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Elden Ring

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou