Ontwikkeling derde Subnautica-game is begonnen

Ontwikkeling derde Subnautica-game is begonnen

Unknown Worlds werkt aan een derde game in de Subnautica-reeks.

De game is nog in "vroege ontwikkeling", zo meldt de studio in een tweet. Daarin vertelt het op zoek te zijn naar een senior narrative designer voor "de volgende game in het Subnautica-universum". Het is niet duidelijk of het om Subnautica 3 of een spin-off gaat.

Eerder gaf Unknown Worlds al aan dat het aan 'Project M' werkt, dat wordt beschreven als een "unieke turn-based strategiegame gesitueerd in een sci-fi-wereld". Het is waarschijnlijk dat dit een ander project is.

Unknown Worlds werd vorig jaar overgenomen door Krafton, een Zuid-Koreaans bedrijf dat vooral bekend is van PUBG: Battlegrounds.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd! Weet niet of Subnautica een "crafting game" is, maar er zit crafting in en resources verzamelen. Ik heb niet zoveel met dat genre, maar dit spel heb ik heel veel gespeeld. Wilde echt verder komen en vond het ook heel spannend met de steeds extremere biotopen en gigantische monsters. Meer daarvan is alleen maar beter.

0
test

@Nefarius Het hele craft gebeuren deed mij juist besluiten deze game redelijk snel weer weg te leggen.. Op de een of andere manier trekt mij dat gewoon niet. En dat is zonde; want het exploren in dit soort games is vaak fantastisch. Ik heb het ook met Grounded. Fantastisch sfeertje. .maar wederom verzamelen verzamelen.. bouwen.. Het voelt teveel als werk ipv fun. En het lijkt wel alsof steeds meer en meer games het craften/builden er in verwerken.. Pas nog Conan gechecked.. Craften/builden; en weer weggelegd.

0
test

@kleinekoosjer Je bent gek man. Builden is juist het leuke. In survival games ben ik altijd eerst eindeloos aan het builden voordat ik met het verhaal verder ga. Ik probeer ook de grenzen op te zoeken. Zo had ik in Subnautica een hele hoge constructie boven water gemaakt. Ik had wel wat meer verschillende modules willen hebben.

0

Tof! Heb beide uitgespeeld. Hopelijk lijkt het niet te veel op de vorige delen, want dat vond ik wel van deel 2 jammer genoeg.

0

Aanbevolen voor jou