'Ontwikkeling current gen-versie Red Dead Redemption 2 stopgezet'

'Ontwikkeling current gen-versie Red Dead Redemption 2 stopgezet'

Rockstar zou hebben gewerkt aan een current gen-versie van Red Dead Redemption 2, maar de ontwikkeling hebben stopgezet.

Dat meldt Rockstar-insider Tez2. Van Red Dead Redemption 2 zou mogelijk een current gen-update in de maak zijn geweest, maar deze zou al geruime tijd geannuleerd zijn.

Afgelopen week claimde Tez2 ook al te hebben vernomen dat Rockstar remasters van Red Dead Redemption en Grand Theft Auto 4 zou hebben geannuleerd. Later claimde Kotaku ook iets soortgelijks te hebben vernomen - het bedrijf zou zich liever volledig willen richten op de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6.

Rockstar zelf heeft bovenstaande geruchten echter nooit bevestigd. Afgelopen week liet het bedrijf wel weten te stoppen met het uitbrengen van nieuwe content voor de online modus van Red Dead Redemption 2, zodat het zich kan focussen op de ontwikkeling van de nieuwe GTA.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Ik heb tijdens de steam sale de PC versie opgepakt, omdat ik de hoop voor een PS5 versie toch had opgegeven. Blijkt maar een goede keuze. Toch wel jammer inderdaad.

0
test

Ja zijn geen kleine games meer zoals GTA 3, Vice City en San Andreas. Dit zijn gigantische projecten en ik ben blij dat de volledige focus na GTA VI gaat. Ik kan niet wachten op de eerste trailer.

0

Aanbevolen voor jou