Ontwikkeling Crackdown 2 'verliep stroefjes' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Cope meldt dat hij 'erg bezorgd' is over de gezondheid van de teamleden nadat ze een nieuw bedrijf op hebben moeten zetten en binnen korte tijd een vervolg op Crackdown hebben moeten maken. "Het is niet zo vlot gegaan", laat hij weten. "We hebben heel snel moeten leren en ik ben dan ook enorm trots op wat we hebben kunnen doen in zo'n korte tijdsperiode."

"Hoewel we met bepaalde dingen geluk hebben gehad, komt het hoofdzakelijk neer op het ontzettend harde werk van ons team. Ze hebben zichzelf helemaal kapot gewerkt. Ik ben dan ook erg bezorgd over hun gezondheid. We hebben hard gewerkt en daarom kunnen we nu een game tonen waar we trots op zijn." Crackdown 2 moet op 9 juni uitkomen op Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou