Ontwikkeling A Plague Tale: Requiem is afgerond

Ontwikkeling A Plague Tale: Requiem is afgerond

A Plague Tale: Requiem is 'goud gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling van het spel is afgerond.

Dat heeft Asobo Studio via Twitter aangekondigd. "We zijn blij om aan te kunnen kondigden dat A Plague Tale: Requiem goud is gegaan. We kunnen niet wachten tot je ziet welke avonturen op Amicia en Hugo staan te wachten." 

Het is dan ook nagenoeg zeker dat het spel op de geplande releasedatum van 18 oktober uitkomt. A Plague Tale: Requiem moet dan op pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch via de cloud uitkomen. De game komt op dag van release ook naar Xbox Game Pass.

De eerste game, A Plague Tale: Innocence, speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. In het vervolg keren Amicia en Hugo terug en reizen ze af naar Zuid-Frankrijk. De game moet grotere levels bevatten zodat spelers meer invloed hebben op de manier waarop ze progressie boeken.

Eerder deze week verscheen een uitgebreide gameplayvideo van A Plague Tale: Requiem. Bekijk die hier.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan is dit eem beetje de enige grote triple a game die wel op tijd komt voor gamepass ditnjaar.

0

@hulstpower ik heb stille hoop dat Deathloop ook nog naar Game Pass komt dit jaar. Het zou in ieder geval een goede toevoeging zijn.

0
test

@Tinus Tussengas-1 ja deathloop komt natuurlijk dit jaar uit. Denk dat micro er pas over mag praten na launch date van ps voorbij is. Maar had meer over nieuwe games die dit jaar uitkwam.

0
test

@hulstpower en dan is A Plague Tale niet eens een triple A game maar dat het wel de kwaliteit van Triple A evenaart is heel indrukwekkend

0
test

@Real13 klopt maar ik vind het daarom. Juist een triple a game

0
test

Geen game waar ik meer naar uit kijk dit jaar. Innocence was mijn goty 2019.

0

Aanbevolen voor jou