'Ontwikkelaars werken aan games voor Switch met 4k-resolutie'

'Ontwikkelaars werken aan games voor Switch met 4k-resolutie'

Minstens elf ontwikkelstudio's zouden development kits hebben waarmee een resolutie van 4k wordt ondersteund.

Dat claimt Bloomberg te hebben vernomen. Onder de ontwikkelaars die de nieuwe development kits in handen hebben, zou ook Zynga vallen, al ontkent het bedrijf dat zelf. De 4k-games - en een console die ze zou kunnen afspelen - zouden pas "gedurende of na de tweede helft van 2022" op de markt verschijnen.

Bloomberg bracht eerder ook al geruchten over een 'Switch Pro' - geruchten die vooralsnog niet zijn uitgekomen. In plaats daarvan heeft Nintendo eerder dit jaar de Switch Oled aangekondigd, die op 8 oktober uitkomt. Sommige fans vonden de aankondiging van de Oled-editie tegenvallen, omdat het - vooral voor gebruik op televisie - een summiere upgrade betreft.

Nintendo heeft aan Bloomberg over de nieuwe geruchten gemeld dat het om incorrecte informatie gaat, maar legt niet uit welke info precies incorrect is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bloomberg die blijft het maar roepen en ook van de oled hadden ze het niet goed. Als er een upgrade komt dan haal ik hem wel, maar al dit geroep al jaren van sites als bloomberg en andere over een upgrade die steeds maar niet komt.

0
test

@hulstpower En dit zorgt er ook weer voor dat mensen steeds gaan wachten op het "betere product". Ik zou niet blij zijn met dit soort uitspraken van Bloomberg als ik Nintendo was. En waarom doet Bloomberg dit? Dezelfde reden waarom alles op internet onze maatschappij een beetje kapot maakt: door steeds de eerste te willen zijn met het nieuws te brengen. Net zoals op het begin in comment secties de consument de "First!" comment gaf. :P Gelukkig zijn consumenten dit niet meer aan het doen. Maar helaas doen websites zelf het nog wel. Alles voor de clicks! :P

0
test

@Exalian-1 Ik heb recentelijk nog een sarcastische "first" post gedaan bij een filmpje waar dat relevant was in de context van het filmpje. Werdt volautomatisch snoeihard gebanned!

0
test

@Exalian-1 Dat het niet handig is voor Nintendo is helemaal waar. Maar als website zijnde ben je - als je dit soort dingen hoort, van - naar eigen zeggen - elf verschillende ontwikkelaars - gewoon je werk aan het doen om dit te brengen. Dat het hits oplevert is logisch, maar goed, het is hun werk.

0

Nintendo heeft al op twitter gezegd dat het niet waar is.

0
test

@jimmymen Wanneer hadden ze dit gedaan?

0
test

@Exalian-op engadet com staat het dat nintendo het ontkent, maar dat deden ze ook bij de oled dus zegt ook niet heel veel. Ik geloof best dat nintendo aan een nieuwe of betere switch werkt maar dat 11 studios een defkit heeft en het zomaar aan bloomberg verteld geloof ik niet. Denk dat nintendo zo iets gewoon inhouse houden en een studio hier en daar waar ze zo goed mee samen werken ook 1tje geven.

0
test

@jimmymen Oh nou, als Nintendo het zegt dan zal het inderdaad wel niet waar zijn! /s

0

Aanbevolen voor jou