Vanaf vandaag is de game-industrie weer een ontwikkelstudio rijker. LightBox Interactive is opgericht door Dylan Jobe en ex-medewerkers van Incognito. Incognito is de studio die ondermeer enkele Twisted Metal-titels en Warhawk voor de PlayStation 3 ontwierp.

LightBox Interactive zal zich in de nabije toekomst vooral gaan richten op enkele nieuwe games voor Sony Computer Entertainment America en de 'PlayStation Family'. Overigens vermeld de website van LightBox Interactive dat de overgang tussen de twee bedrijven al zeker een jaar onderweg is en dat er geen banen verloren zijn gegaan tijdens het proces.

Om het nieuws nog wat smeuïger te maken, beweren welingelichte bronnen dat LightBox Interactive is begonnen aan een nieuwe Warhawk. De titel zou al een lange tijd in ontwikkeling zijn. Uiteraard werd Jobe om een reactie gevraagd, waarop hij antwoordde: "Het is nog veel te vroeg om ergens op te reageren, maar ik kan wel zeggen dat we wat met spannende nieuwe dingen bezig zijn die Warhawk- fans én nieuwe spelers geweldig zullen vinden."