Nieuws
Skullgirls

Ontwikkelaars vertrekken bij Skullgirls-studio vanwege studiohoofd

Mike Zaimont zou weigeren om te vertrekken

Geschreven door Michel Musters op
De afgelopen dagen zijn er meerdere werknemers bij Skullgirls-ontwikkelaar Lab Zero Games vertrokken.

Lab Zero Games is onder andere bekend van de Skullgirls-games en het vorig jaar uitgekomen Invisible. Producent Brian Jun deelde zondag als eerste op Twitter mee dat hij bij de studio was vertrokken, omdat hij het niet voor elkaar kreeg om "er uit te komen met Mike Z".

Studiohoofd Mike Zaimont kwam eerder deze zomer al onder vuur nadat hij werd beschuldigd van het maken van onnodige seksuele opmerkingen richten meerdere mensen. Sindsdien zouden werknemers van het bedrijf hebben geprobeerd er voor te zorgen dat hij uit zichzelf zou vertrekken bij de studio. Zaimont is echter volledig eigenaar van Lab Zero. Hij zou "onrealistisch hoge eisen" voor zijn vertrek hebben gesteld, en daarna hebben besloten te blijven.

Sinds het Twitter-bericht van Brian Jun zijn er meer ontwikkelaars die hun vertrek hebben aangekondigd, waaronder Johnathan Kim en Mariel Cartwright. Beiden melden ook dat Zaimont de hoofdreden is van hun vertrek. Cartwright zou persoonlijk zijn lastiggevallen door Zaimont.

Dit artikel delen:

Lees meer

Marvel's Avengers krijgt op 1 september nieuwe War Table-livestream Ook Bloomberg verwacht volgend jaar een nieuw Switch-model
0

Reacties op: Ontwikkelaars vertrekken bij Skullgirls-studio vanwege studiohoofd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.