Ontwikkelaars Granblue Fantasy: Relink uit elkaar

Ontwikkelaars Granblue Fantasy: Relink uit elkaar

De ontwikkelaars van Granblue Fantasy: Relink, Cygames en Platinum Games zijn uit elkaar. Dit maakte Cygames bekend in een aankondiging op haar website.

In de aankondiging zegt Cygames vanaf nu alleen intern, dus zonder Platinum Games, verder te gaan met de ontwikkeling van het spel. Platinum Games heeft ook een bericht geplaatst op hun website, waarin ze zeggen dat hun contract van het project is beëindigd.

Granblue Fantasy is een role-playing game voor mobiel die vooral populair is in Japan. De samenwerking tussen Cygames en Platinum Games was ontstaan met het doel om het spel naar de PlayStation 4 te brengen. Verdere details voor het stilzetten van de samenwerking zijn niet vrijgegeven.

Granblue

Op de website verzekert Cygames dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over het spel. "We willen iedereen die uitkijkt naar deze titel verzekeren dat we met volle toewijding blijven werken aan het spel, zodat deze voldoet aan de verwachtingen van de spelers."

De lanceerdatum van Granblue Fantasy: Relink is nog niet bekend. Het spel komt uit voor de PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet beschikbaar in mijn regio, jammer want de sfeer lijkt me wel tof. Ben nu ook net de anime aan het downloaden :P

0
test

Er staat gewoon dat hun contract aan het einde is gekomen (ofwel er was van tevoren een tijd afgesproken hoe lang ze voor cygames zouden werken, en die tijd is nu dus voorbij), niets spannends dus.

0

Aanbevolen voor jou