De E3 nadert en we zullen het weten ook! De hoeveelheid nieuwe screenshots en aankondigingen is momenteel enorm en dan te bedenken dat de eigenlijke show nog een paar weken van ons verwijderd is.

Om alvast wat meer te weten te komen over de E3 heeft HomeLan een aantal game-ontwikkelaars een tweetal vragen gesteld: wat ga jij laten zien op de E3 en wat zou je zelf graag willen zien? Vooral deze eerste vraag heeft tot een aantal interessante onthullingen geleidt.

Zo wist iemand van Bioware te vertellen dat men hun nieuwe game onder de codename XP2 op de E3 aan de pers ten toon zal stellen. Doch reeds voor de show zou het een en ander over deze game bekend gemaakt worden. Hetzelfde geldt voor Monolith, dat ook binnenkort een nieuwe titel zal onthullen en deze op de E3 zal showen.

Irrational Games en Arush Entertainment hebben beiden onaangekondigde games die men achter gesloten deuren tentoon zal stellen. Ook Bethesda zal, naast Pirates of the Carribean en Bloodmoon, iets laten zien waar nu nog niet over gesproken mag worden. De ontwikkelaars zelf kijken vooral uit naar Half-Life 2 en Doom III, maar ook Halo 2, HomeWorld 2, Jedi Knight 3 en STALKER worden meerdere malen genoemd. Lees de hele vragenlijst bij HomeLanFed.