Ontwikkelaar XIII-remake biedt excuses aan voor kwaliteit van de game

Ontwikkelaar XIII-remake biedt excuses aan voor kwaliteit van de game

Ontwikkelaar Playmagic en uitgever Microids bieden hun href="https://www.microids.com/official-statement-by-microids-playmagic-regarding-xiii/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">excuses </a>aan voor de kwaliteit van XIII nadat de remake sterk werd bekritseerd.

XIII verscheen deze week, waarna spelers een uitzonderlijke hoeveelheid bugs opmerkten. Ook wordt het wijzigen van de iconische grafische stijl bekritiseerd, die realistischer overkomt dan de cell-shaded stijl van het origineel.

Beide bedrijven noemen de pandemie als oorzaak van de problemen:

"Ten eerste willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de technische problemen. In de huidige staat voldoet XIII niet aan onze kwaliteitsstandaarden en we snappen de frustraties volledig.

De pandemie heeft de productie van de game op veel niveaus beïnvloed. Overschakelen naar thuiswerken heeft onverwachte tegenslagen in het schema en het testproces veroorzaakt."

Playmagic en Microids melden dat er wordt gewerkt aan patches die de game de komende weken verbeteren.

De game is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. De oorspronkelijke XIII kwam in 2003 uit op pc, PlayStation 2, Xbox en GameCube en werd ontwikkeld door Ubisoft Paris.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg jammer. Ik ben niet van de remakes maar ik keek toch echt wel uit naar deze game. Beter om toch dus maar niet te halen, dan blijft de nostalgie tenminste mooi.

0
test

"Wat Ghostrunner kan kunnen wij ook!" De gemiddelde gameconsument heeft een vrij lage standaard anno 2020, screentearing, luie collision detection, framedrop frenzy en pop-in textures en modellen. "Patch komt eraan, over een maand of vier!" Jammer dat het hele product low-budget ademt, het origineel was best tof! En verdomde pittig soms.

0

Aanbevolen voor jou