Ontwikkelaar teleurgesteld om God of War Ragnarök-spoilers

Ontwikkelaar teleurgesteld om God of War Ragnarök-spoilers

Zowel ontwikkelaar Santa Monica Studio als creative director Cory Barlog hebben gereageerd op het feit dat er God of War Ragnarök-spoilers online staan.

Vorige week bleek dat er al spoilers van de game online staan, terwijl de release pas op 9 november is. Barlog, die de regisseur was van het in 2018 verschenen God of War en de producent van het aankomende Ragnarök, meldt het volgende: "Een winkel die de game bijna twee weken voor release verkoopt. Zo teleurstellend. Sorry dat iedereen spoilers moet ontwijken als je de game wil gaan spelen. Het is compleet fucking dom dat je dit moet doen. Dit is niet hoe we het bij Santa Monica Studio wilden zien gaan." 

Barlog meldt ook dat hij nu begrijpt waarom sommige games met zeer weinig data op disk worden geleverd en de rest op release moet worden gedownload, waarmee hij hoogstwaarschijnlijk refereert naar het feit dat dit bij Call of Duty: Modern Warfare 2 het geval is. Later geeft hij wel toe dat hij deze mening deelde uit frustratie. Ook Santa Monica Studio heeft een statement naar buiten gebracht over de spoilers, dat hieronder is te bekijken.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Helaas is het niet altijd zo makkelijk. Ik weet nog wel dat het derde deel van LOTR net in de bios was (ik was nog niet bekend met de boeken) en zou de dag erna pas erheen gaan. Alles gedaan om niks te lezen om niks te spoilen, was er zon **** die tijdens een potje CoD opeens het einde in de chat zette. Ja dan heb je het natuurlijk al gelezen :')

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Alles voor de views en de liked. Levert weer geld op want mensen willen het toch zien. Voor sommige is het een inkomstenbron

0

Aanbevolen voor jou