Ontwikkelaar Supergiant Games onthult Hades | Gamer.nl

Ontwikkelaar Supergiant Games onthult Hades | Gamer.nl

Ontwikkelaar Supergiant Games heeft de nieuwe game Hades onthuld. Op The Game Awards toonde Supergiant Games de eerste trailer van de hack-and-slash-game.

In de game speel je als de god van de dood Hades, waarin je met hack-and-slash-gameplay een weg werkt door de onderwereld van de Griekse mythologie. Naarmate je als speler steeds meer uitdagingen weet te voltooien door het combineren van krachten van verschillende Olympische goden, wordt steeds meer onthuld over het verhaal in de game.

Hades is nu beschikbaar als early acce -titel op de Epic Games Store. Hiermee wordt tegelijkertijd vermeld dat de game nog in ontwikkeling is en de game nog wordt voorzien van meerdere updates. Hades is tevens ontwikkeld door dezelfde makers van games zoals Bastion en Transistor.

Met deze titel is het één van de eerste games die exclusief beschikbaar wordt gesteld op de Epic Games Store. Eerder maakte ontwikkelaar Epic Games bekend een eigen digitale winkel te gaan openen om te concurreren met platformen zoals Steam. Opvallend hierin is dat het nieuwe platform slechts twaalf procent aan inningspercentage rekent voor de gegenereerde omzet van ontwikkelaars die hun games op het platform uitbrengen. Normaliter wordt bij de andere platformen een percentage van dertig procent gehanteerd.

Hades is nu beschikbaar op pc via de Epic Games Store.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou