Ontwikkelaar Star Wars Jedi-games wil er een trilogie van maken

Ontwikkelaar Star Wars Jedi-games wil er een trilogie van maken

De regisseur van de Star Wars Jedi-spellen zou graag nog een derde game in de reeks ontwikkelen om er een trilogie van te maken.

Dat melt Stig Asmussen in een gesprek met IGN. "Mijn plan was altijd om er een trilogie van te maken. Hoe kunnen we Cal en zijn team naar plekken brengen die verder gaan dan de eerste game?"

In 2019 verscheen Star Wars Jedi: Fallen Order en het vervolg Star Wars Jedi: Survivor staat voor komende maand gepland. Een derde game wordt daarna dus misschien ontwikkeld, al bevestigt Asmussen dit niet. Wel claimt hij dat het waarschijnlijk is dat ontwikkelaar Respawn van Unreal Engine 4 naar Unreal Engine 5 overstapt voor een derde deel.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Cal Kestis speelt opnieuw de hoofdrol. Onlangs werd Survivor uitgesteld van maart naar 28 april. De game komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Survivor is niet de enige Star Wars-game in ontwikkeling bij EA. Respawn ontwikkelt ook een nog naamloze shooter in het Star Wars-universum en werkt samen met Bit Reactor - een studio bestaande uit voormalige ontwikkelaars van de Xcom-franchise - aan een strategiegame. Andere Star Wars-games die buiten EA in ontwikkeling zijn, zijn onder andere Star Wars Eclipse en een remake van Knights of the Old Republic.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uiteraard moet een Star Wars-ding een trilogie worden. This is the way.

0
test

@LarsCornelis You have spoken!

0

Aanbevolen voor jou