Ontwikkelaar Splosion Man klaagt Capcom niet aan | Gamer.nl

Ontwikkelaar Splosion Man klaagt Capcom niet aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik weet niet precies wat ik van MaXplosion moet zeggen. Het maakt mij flink pi ig. Ik denk dat we maar gewoon zelf met een betere iPhone-game moeten komen, zo moeilijk is dat niet. Het meest typerende is dat we 'Splosion Man aan Capcom hebben voorgelegd, maar toen kregen we een 'nee' als antwoord", zo luidt de tweet van Wilford.

Wilford heeft nu laten weten dat ze Capcom niet zullen gaan aanklagen. "Ons bedrijf is te klein om tegen zo'n groot bedrijf als Capcom op te boksen."

Nieuwe game

Twisted Pixel maakte tevens bekend dat het bedrijf nog voor de Penny Arcade Expo in maart een nieuwe game gaat aankondigen, waar Dan Teasdale, voormalige senior designer bij Rock Band-ontwikkelaar Harmonix, aan werkt. De game zal op het festival speelbaar zijn. Daarnaast zal Ms. Splosion Man, de opvolger van Splosion Man, tijdens het festival speelbaar zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou