De groene, goed getrainde schildpadden van weleer maken hun comeback en deze keer zou het zomaar een topgame kunnen worden. De ontwikkelaar achter de nieuwe Turtles-game, Game Arts, is namelijk ook mede-verantwoordelijk geweest voor het succesvolle Super Smash Bros. Brawl voor de Wii.

Naast Super Smash Bros. Brawl prijken er ook nog twee andere bekende reeksen op de palmares van Game Arts, namelijk de Slipheed- en Grandia-reeks. Natuurlijk bieden resultaten uit het verleden geen garanties voor de toekomst, maar het geeft wel aan dat de toekomstige uitgever van de nieuwe Turtles-game, Ubisoft, serieuze plannen met het spel heeft.

Over de game zelf is nog niet zoveel bekend, behalve dat het een vier-speler actie-game wordt. Daarnaast zal het spel op zichzelf staan en dus geen overeenkomsten vertonen met de gelijknamige stripboeken, tv-shows of films. De releasedatum zal ergens in de herfst van dit jaar zijn, wat ongeveer gelijk loopt met het vijfentwintigjarige bestaan van de Teenage Mutant Ninja Turtles.