Ontwikkelaar Shadow Complex denkt over vervolg | Gamer.nl

Ontwikkelaar Shadow Complex denkt over vervolg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We houden van Shadow Complex en we hebben veel ideeën voor de toekomst van de franchise, maar meer kunnen we nu niet zeggen. We zouden graag nog een game [in de franchise] doen. We hebben hele leuke ideeë maar iedereen richt zich nu op de ontwikkeling van Infinity Blade."

Mustard gaf ook zijn mening over de recent uitgekomen Nintendo Wii-game Metroid: Other M, dat overeenkomsten vertoont met Shadow Complex: "Other M kwam precies uit toen we er achter kwamen dat [Infinity Blade] in vier maanden af moest zijn, maar ik heb de eerste twee of drie uur wel gespeeld. Ik vond dat Other M intere ante elementen bevatte, maar ik had graag meer van Shadow Complex teruggezien, begrijp je? Dat is de game die ik wil spelen! Dat is de reden waarom we Shadow Complex maakten - zodat andere mensen ook dergelijke games zouden maken."

Chair Entertainment

Shadow Complex kwam in 2009 op Xbox Live Arcade uit. De game combineert de tweedimensionale gameplay van gamereeksen als Metroid en Castlevania met een verhaal over een geheime militaire basis waar de speler zijn vriendin uit moet redden. Chair, dat eigendom is van Gears of War-ontwikkelaar Epic, werkt op dit moment aan Infinity Blade. Deze game is in ontwikkeling voor iPhone 3GS, iPhone 4, de derde generatie iPod Touch en iPad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou