Ontwikkelaar Rocksmith bezig met nieuw project

Ontwikkelaar Rocksmith bezig met nieuw project

Ubisoft San Francisco, de ontwikkelaar van de muziekgame Rocksmith, gaat aan de slag met een nieuw project. De laatste golf aan dlc voor Rocksmith komt deze week nog uit.

Het is nog niet bekend voor game er bij Ubisoft San Francisco in ontwikkeling is, maar de kans is aanwezig dat ze aan opvolger van Rocksmith werken. Het nieuws kwam naar buiten met een aankondiging dat er na deze week geen nieuwe dlc meer uitkomt voor Rocksmith. Deze week komt er een dlc-pakket uit die nummers van de metalband Opeth aan de game toevoegt. In een verklaring zegt het team dat ze druk bezig zijn met een gloednieuw project. Hoe ver ze daarmee zijn is nog niet bekend.

Rocksmith speel je, in tegenstelling tot Rock Band en Guitar Hero, met een echte gitaar of basgitaar. Met een bijgeleverde kabel is het mogelijk om je instrument direct te verbinden aan de gameconsole of pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is nog niet bekend voor game er bij Ubisoft San Francisco in ontwikkeling is, voor moet welke zijn. Het is nog niet bekend welke game er bij Ubisoft San Francisco in ontwikkeling is.

0

Aanbevolen voor jou