Nieuws
Ubisoft

Ontwikkelaar Rocksmith bezig met nieuw project

Laatste dlc Rocksmith komt binnenkort uit

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Ubisoft San Francisco, de ontwikkelaar van de muziekgame Rocksmith, gaat aan de slag met een nieuw project. De laatste golf aan dlc voor Rocksmith komt deze week nog uit.

Het is nog niet bekend voor game er bij Ubisoft San Francisco in ontwikkeling is, maar de kans is aanwezig dat ze aan opvolger van Rocksmith werken. Het nieuws kwam naar buiten met een aankondiging dat er na deze week geen nieuwe dlc meer uitkomt voor Rocksmith. Deze week komt er een dlc-pakket uit die nummers van de metalband Opeth aan de game toevoegt. In een verklaring zegt het team dat ze druk bezig zijn met een gloednieuw project. Hoe ver ze daarmee zijn is nog niet bekend.

Rocksmith speel je, in tegenstelling tot Rock Band en Guitar Hero, met een echte gitaar of basgitaar. Met een bijgeleverde kabel is het mogelijk om je instrument direct te verbinden aan de gameconsole of pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Modern Warfare 2: Remastered krijgt mogelijk toch multiplayer Live om 14:00 uur: FF7-remake en we bezoeken jouw eiland in Animal Crossing!
1

Reacties op: Ontwikkelaar Rocksmith bezig met nieuw project

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Hendrik_Klein

    • 7 april 2020 13:19
    Het is nog niet bekend voor game er bij Ubisoft San Francisco in ontwikkeling is, voor moet welke zijn. Het is nog niet bekend welke game er bij Ubisoft San Francisco in ontwikkeling is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.