Ontwikkelaar raadt pc-gamers aan Goat Simulator 3 via Steam te spelen

Ontwikkelaar raadt pc-gamers aan Goat Simulator 3 via Steam te spelen

De ontwikkelaar van Goat Simulator 3 raadt mensen die de game op Epic Games Store spelen aan om de game via Steam te lanceren.

Op gamesite VGC wordt gemeld dat de ontwikkelaar op de officiële Discord van de game dit als oplossing aandraagt voor mensen die de game met een controller willen spelen. 

Dat is opvallend, omdat Goat Simulator 3 op pc exclusief is uitgekomen voor Epic Games Store. Mensen krijgen het echter niet voor elkaar om de game via dat platform met een controller te spelen. 

Een bot op Discord meldt vervolgens dat het mogelijk is om de Epic Games Store-cliënt als een 'Non-Steam Game' aan Steam toe te voegen. Vervolgens kan de game opgestart worden en moet het wel lukken om een controller te gebruiken.

Goat Simulator 3 is nu verkrijgbaar op Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Net als in het origineel is het in deze game de bedoeling om chaos aan te richten met geiten. De game speelt zich af in een open wereld genaamd San Angora. Daarbij wordt zowel online als lokale co-op voor vier spelers ondersteund.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja, dan is dat toch echt wel een grote faal van de developer want DIE heeft verzaakt om controllersupport aan te zetten/te controleren. De game is met de UnrealEngine 4 gemaakt en die heeft perfecte/simpele controller support, dus het ligt echt aan de developer dat de gamer het niet aan de praat zou krijgen. Edit: ahh zoals vaak laat het artikel weer belangrijke informatie achterwege. Het gaat hier om controllers die geen xInput standaard ondersteunen zoals switch controller of een playstation controller die geen native windows drivers hebben. EN ook nog natuurlijk om het sensationeler te maken laten ze achterwege dat de developers ook aangeven dat DS4windows een optie is of elke andere controller emulatie software die non XInput controllers kan laten werken op windows. Ofwel het artikel is weer geschreven met sensatiezucht ipv gedegen journalisme.

0
test

Tja, triest vind ik.. Wel exclusief voor epic store maken en geld aannemen maar dan mensen wel vertellen gebruik te maken van steam door een omweg.. Zet dan gewoon de game op Steam zonder gezeik

0

Aanbevolen voor jou