Ontwikkelaar probeert tevergeefs Desperados 3 op Switch te krijgen

Ontwikkelaar probeert tevergeefs Desperados 3 op Switch te krijgen

Ontwikkelaar Mimimi Productions heeft geprobeerd Desperados 3 draaiende te krijgen op de Nintendo Switch, maar het is niet gelukt.

Dat laat lead designer Moritz Wagner weten in een

Watch on YouTube

. "We houden enorm van de Switch - zeker onze baas is een groot fan. Maar ik denk niet dat het gaat lukken. We proberen het al geruime tijd." Hij vervolgt: "De game vraagt veel van de hardware - zeker de CPU, dat is al een probleem op de reguliere consoles. Het is soms ongelooflijk, want het is niet bepaald Red Dead of iets soortgelijks."

Wagner concludeert: "Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik hoop dat het ooit nog gebeurt. We evalueren altijd wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, maar de game loopt er gewoon niet echt op. Misschien komt er een nieuwe versie van de Switch die krachtiger is - dan kunnen we er weer naar kijken."

Desperados 3 verscheen afgelopen juni op pc, PlayStation 4 en Xbox One.De game is sterk gebaseerd op de eerste game van de franchise Desperados: Wanted Dead or Alive. Elke missie vraagt de speler elk gevecht op tactische wijze onder de schouders te nemen. Hierbij kunnen unieke vaardigheden van personages ingezet worden en slim gebruikgemaakt worden van omgevingen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De vraag is of dit een probleem met de Switch is of een probleem met het spel. Ik vermoed het laatste. Mogelijk doen ze iets overgecompliceerds waarmee ze de CPU te zwaar belasten. Een spel als Civ 6 is ook behoorlijk CPU heavy lijkt me, en dat draait prima.

0
test

@Baukereg duidelijk een combo van het spel en de switch. ze zeggen dat ze er al een tijd mee bezig zijn dus de switch is te beperkt om het spel met minimale installatie acceptabel werkent te krijgen.

0
test

@HunterSeeker Gezien het feit dat ze toegeven dat de game al moeilijk draaiend te krijgen is op krachtigere consoles, durf ik wel te beweren dat de game niet bijster efficiënt werkt. Als je ziet wat Panic Button voorelkaar heeft gekregen met de Doom-ports, dan lijkt het me duidelijk dat het hier om onkunde gaat. Nu zijn de mensen van Panic Button wel tovenaars, maar toch :P

0
test

Dit lijkt me een licht verhaal van gebrek aan optimalisatie kennis. Niet omdat ze op switch niet goed werkend krijgen( ook wel beetje raar al je bedenkt dat spel grotendeels top down achtige gameplay heeft, maar dat terzijde). Ze geven namelijk aan dat deze game zelfs zwaar is voor de ps4. Serieus. Dus God of War, Red Dead redemption 2 en noem maar op grote open wereld 3D games draaien als een zonnetje( of in ieder geval stabiel) en deze game lukt ze niet? Klikt echt alsof er heel weinig echte optimaliseren is gedaan. Of ze hebben de juiste kennis niet. Als ik dit filmpje zie lijkt het me nergens te zwaar als ik eigenlijk eerlijk moet zijn. Zo geweldig realistisch mooi is deze game toch ook niet? Of als iemand me kan uitleggen waarom deze game dan serieus zelfs op een ps4 (vergeleken met switch) niet goed draait. Dan snap ik het misschien. Maar ik zie het niet als ik het vergelijk met games als Xenoblade 2 dat deze game onmogelijk draait op een switch.

0

Aanbevolen voor jou